O nama

Dragi gosti, dobro došli u apartmane Vili u sezoni 2023.

Apartmani “Vili” nalaze se u naselju Lolić, 200m od plaže Lolić s plavom zastavom – garancijom čistog mora. Apartmani Blue, Green i Orange čekaju na vas!

Apartmani vili

Svi apartmani imaju pripadajuće kupaonice s tuš-kabinom, WC-om i umivaonikom. Apartmani su klimatizirani. Korištenje klima uređaja uključeno je u cijenu apartmana.

Sve tri kuhinje imaju hladnjak, štednjak na struju, svo potrebno posuđe i posude za kuhanje, brze grijače vode i sav pribor potreban u kuhinjama. Apartmani imaju odvojene ulaze.

Za naše goste također osiguravamo 4 parkirna mjesta od čega su 2 u garažama iza kuće. Posteljina i ručnici mijenjaju se svakih 7 dana.

Svi apartmani opremljeni su televizorima s flat ekranom i primaju preko 200 satelitskih programa.

U apartmane se može ući 1. dan boravka iza 14:00 sati, a treba ih napustiti zadnji dan boravka do 10:00 sati.

Rado ugošćavamo i vaše kućne ljubimce.

Apartmani “Vili” su na adresi Jurja Dalmatinca 33, u maloj ulici gotovo bez ikakvog prometa, u tihom naselju, svega 10 minuta hoda do centra Pirovca gdje se nalaze kafići, restorani, slastičarne, poštanski ured, bankomati, ambulanta, ljekarna, wi-fi corner te dućani za opskrbu.


Fotografije objekta


Gdje se nalazimo


Prikaz veće karte


Kontakt informacije

Vlasnik: Zorica Benci
E-Mail: benci.zorica@gmail.com
Tel: 00385 (0)91 191 85 37

Gdje se nalazimo?

Apartmani "Vili" su na adresi Jurja Dalmatinca 33, u maloj ulici gotovo bez ikakvog prometa, u tihom naselju, svega 10 minuta hoda do centra Pirovca gdje se nalaze kafići, restorani, slastičarne, poštanski ured, bankomati, ambulanta, ljekarna, wi-fi corner te dućani za opskrbu.

Što vidjeti?

U okolici Pirovca, najviše 90 minuta vožnje brodom ili automobilom nalaze se četiri nacionalna parka: Kornati, Krka, Paklenica i Plitvice. Saznajte više

Dozvoljeni kućni ljubimci
Kontakt